Locatie


elkefam 017-bewerktEen fotoshoot op locatie zorgt voor ongedwongen, natuurlijke en frisse foto's! Je kunt b.v. kiezen voor het strand, de duinen, het bos of een mooi park in de omgeving.

Als je met je hele familie op de foto wilt, dan maak ik foto's van de hele groep maar ook foto's van andere combinaties. Denk hierbij aan foto's van de kinderen, van de ouders samen, afzonderlijke portretten, enz. enz.. Ik hou van dynamische foto's die spontaniteit uitstralen. Kijk voor voorbeelden in mijn portfolio, dan kun je zien wat ik bedoel. Wil je een fotoshoot met je gezin, je (nieuwe) liefde, je huisdier of alleen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Ik trek circa 2 uur uit voor een shoot op locatie. Je krijgt een dvd met minimaal 50 verschillende, bewerkte bestanden in hoge resolutie plus twee afdrukken in de afmeting 20x30cm. Een (familie) fotoshoot tot maximaal 8 personen kost 175 euro inclusief BTW en reiskosten (binnen een straal van 20 km). Voor grotere groepen wordt een extra bedrag gerekend.