Studio


STUDIO_familieshoot jenny 190-bewerktEen fotoshoot in mijn studio duurt ca. 1,5 uur. Er zijn diverse fotoshoots mogelijk, t.w. fotoshoots van familie, zwangerschap, pasgeborene, verliefde stelletjes, modellen enz. enz..

In 1,5 uur maak ik foto's met verschillende achtergronden (zwart, wit en grijs) en in verschillende settings. Kom je met een groep, dan maak ik sowieso foto's van de totale groep, maar ook foto's van andere combi's. B.v. ouders en hun kinderen, kinderen met elkaar, ouders met elkaar, kinderen afzonderlijk, "mannen" foto, "meiden" foto. Vind je het leuk om in verschillende kledingsetjes op de foto te gaan, dan is dat ook mogelijk. Bij groepsfoto's is het mooi om de kleding qua kleur en stijl op elkaar af te stemmen. Als je een fotoshoot door mij laat doen, krijg je een dvd met minimaal 25 bewerkte bestanden in hoge resolutie en twee afdrukken naar keuze in de afmeting 20x30cm. Hiervoor zijn de kosten 155 euro inclusief BTW voor maximaal 4 personen. Voor meerdere personen wordt een extra bedrag in rekening gebracht.

Mijn studio bevindt zich aan de Graaf Willem II laan 12 te Heemskerk. In mijn studio heb ik plaats voor maximaal 6 personen. Wil je studiofoto's met een grotere groep, dan heb ik de mogelijkheid om uit te wijken naar een studioruimte in Uitgeest.