Tarieven


Voor een fotoshoot in mijn studio betaal je 155 euro inclusief BTW (maximaal 4 personen).  De shoot duurt ca. 1,5 uur en je krijgt een dvd met minimaal 25 verschillende, bewerkte bestanden in hoge resolutie, alsmede twee afdrukken van 20x30cm. Er worden foto's van de totale groep gemaakt, maar ook foto's van subgroepjes en individuele foto's. De achtergronden zijn wit, zwart en grijs. Voor een groep van meer dan 4 personen wordt een hoger bedrag gerekend.

Wil je liever een shoot op locatie, dan betaal je voor een groep van maximaal 8 personen 175 euro inclusief BTW en reiskosten (binnen een straal van 20 km). De shoot duurt ca. 2 uur en je krijgt een dvd met minimaal 50 verschillende, bewerkte bestanden in hoge resolutie, alsmede twee afdrukken van 20x30cm. Voor een groep van meer dan 8 personen wordt een hoger bedrag gerekend.

Een trouwreportage is er al vanaf 825 euro. Kijk voor meer informatie onder het kopje "trouwreportages".

Voor een bedrijfsshoot wordt 65 euro per uur gerekend (inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 km). Voor een offerte op maat, kun je contact met mij opnemen door te bellen of een mail te sturen.

Een glamourshoot inclusief visagie kost 175 euro inclusief BTW. De glamourshoot duurt ca. 2 uur en je hebt de mogelijkheid om in verschillende kledingsetjes gefotografeerd te worden. De achtergronden zijn zwart, wit en grijs. Ook is het mogelijk om de shoot op locatie te doen. Je krijgt een dvd met minimaal 25 verschillende, bewerkte bestanden in hoge resolutie en twee afdrukken van 20x30cm.

Wil je een spetterend fotomodellenfeestje, dan betaal je 175 euro (inclusief visagie) voor een feestje van maximaal 6 personen. De party duurt 2 uur en je krijgt een dvd met minimaal 75 verschillende, bewerkte bestanden in hoge resolutie. De jarige krijgt een mapje met 10 foto-afdrukken van 10x15 cm en er is voor iedereen een foto-afdruk van 13x18 cm als mooie herinnering aan dit geweldige feest. Natuurlijk is er ook limonade en snoep.

De kosten voor een fotoluik is o.a. afhankelijk van de grootte van het canvas. Neem even contact met mij op zodat ik aan de hand van jouw wensen een prijsindicatie kan geven.

Cadeaubonnen zijn er van diverse bedragen.