Trouwreportages


HOME_groepsfotoschantalenthijs 276-bewerkt-2Mijn beeld van een perfecte huwelijksreportage is dat het spontaan en natuurlijk is. Daarbij ligt het accent op de interactie tussen het bruidspaar onderling en het bruidspaar en de aanwezigen. Achteraf kun je door de foto’s jullie dag herbeleven omdat je de belangrijkste momenten terugziet. Ook zul je soms plaatjes zien van situaties tijdens de dag die je zelf nog niet opgevallen waren. Belangrijk hierbij is mijn oog voor detail. Alleen op deze manier krijgen jullie een levensechte weergave van jullie huwelijksdag! Om er zeker van te zijn dat alles wat belangrijk is wordt vastgelegd en ik niets aan het toeval wil over laten, zal ik samen met een collegafotograaf (Nadine Fiedler) de bruidsreportage maken. Er komen dus twee fotografen op jullie huwelijksdag! Kijk daarvoor op de website www.bruidsfotografieinduo.nl.

EEN COMPLETE BRUIDSREPORTAGE IS ER AL VANAF 1.239 EURO.

Hierin is meegenomen:

  • Twee creatieve en ervaren bruidsfotografen die met jullie meedenken.
  • Fotoreportage (6 uur) van de ceremonie, groepsfoto’s en geposeerde foto’s bruidspaar.
  • Online slideshow van jullie trouwfoto’s.
  • Minimaal 500 bewerkte foto’s in hoge resolutie JPG op DVD/USB.
  • Een goodiebag met leuke herinneringen aan jullie trouwdag
  • 21 % BTW
  • Reiskosten binnen een straal van 20 km

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Geen enkel probleem! Hiervoor brengen wij alleen een extra vergoeding in rekening voor reis- en verblijfkosten.

TROUWALBUMS

Het trouwalbum is een mooi aandenken aan jullie huwelijksdag. Het is een familie-erfstuk dat van onschatbare waarde kan zijn en daarom kunnen wij jullie van harte aanbevelen om een mooi digitaal trouwalbum te (laten) maken.

Na jullie huwelijksdag maken wij een uniek ontwerp voor jullie digitaal trouwalbum. De selectie van de foto’s in het album wordt in nauw overleg met het bruidspaar gemaakt. Als jullie 100% tevreden zijn over het ontwerp en dit hebben goedgekeurd wordt het trouwalbum gemaakt. Zo weten jullie dat het echt een persoonlijk album is geworden waar geen enkele speciale foto in wordt gemist!

VRIJGEZELLENFOTOSHOOT

Wil je een vrijgezellenfeestje om nooit meer te vergeten, boek dan een vrijgezellenglamourshoot! Voor meer informatie stuur een mailtje of bel naar 06-22266468.