Wie is Josefien Niesten?


josefien-1280Wat als hobby begon, werd al snel een grote passie van mij. In fotografie kan ik zoveel creativiteit en gevoel van mezelf kwijt. Het is een stuk van mezelf waardoor het nooit gaat vervelen. Wat ik heel leuk vind, is het fotograferen van personen. Iemands karakter “vangen” waardoor men zichzelf herkent in de foto’s die ik maak. Mensen voelen zich vaak op hun gemak bij mij en dat vertaalt zich in mijn werk.

Ook bruidsshoots vind ik geweldig om te doen! Dit zijn niet alleen feestjes voor het bruidspaar en de aanwezigen, maar ook voor mijzelf. Ik vind het prachtig om connectie en emotie vast te leggen en waar kom je dat meer tegen dan op een bruiloft. De bruidsshoots doe ik samen met collegafotograaf Nadine Fiedler.

Zo’n 10 jaar geleden heb ik de opleiding aan de foto-academie in Amsterdam gevolgd. Daarna heb ik diverse kortdurende opleidingen c.q. workshops gedaan met betrekking tot concrete onderwerpen zoals flitstechnieken, bruidsfotografie, modelfotografie enzovoorts.Eppel_Fotografie-57

Mijn stijl zou ik omschrijven als verfrissend, natuurlijk en spontaan.

Ik word “gewoon” heel gelukkig van het maken van mooie foto’s!!


  • CREATIEF
  • ENTHOUSIAST
  • FLEXIBEL
  • SOCIAAL
  • HARDLOOP FREAK
  • KOFFIE LATTE VERSLAAFD
  • STRANDLIEFHEBBER
  • KAMPEERBUSJE EIGENAAR
  • ONDERNEMEND
  • LEVENSGENIETER

Foto's zijn herinneringen aan mooie momenten in je leven. Door foto's kun je je herinneringen levend houden. Omdat ik spontaan en open ben, voel je jezelf snel op je gemak bij mij. Dat maakt dat je jezelf herkent in de foto's die ik maak.

Ik ben zelf moeder van twee kinderen. Kinderen worden snel groot en in elke fase van hun leven zie je ze veranderen. Daarom is het zo leuk om af en toe een mooie fotoshoot van ze te laten maken zodat je (en de kids natuurlijk ook) daar later met veel plezier op terug kunt kijken. Omdat ik oorspronkelijk uit het onderwijs kom, ben ik gewend om met kinderen te werken. De ontspannen sfeer die ik creëer zie je terug in de portretten die ik maak. Pure, spontane en ongekunstelde plaatjes waar je steeds naar blijft kijken!

En wil je met het hele gezin of samen met je partner (loveshoot, zwangerschapsshoot) op de foto, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt kiezen voor een fotoshoot in mijn studio of om lekker naar buiten te gaan om daar foto's maken. Denk daarbij aan het strand, duin en bos of andere mooie plekken in de omgeving. Voel je jezelf het prettigst in je eigen huis of omgeving, dan kom ik naar jou toe!

Wil je met je vriendinnen een vrijgezellenfotoshoot of met je collega's een teamuitje, kijk dan voor meer informatie onder het kopje "glamour".

Ook bedrijven kunnen bij mij terecht voor zakelijke portretfoto's of foto's van hun bedrijf/bedrijfsmatige activiteiten.

Heb je andere wensen/vragen met betrekking tot wat ik eventueel voor je kan betekenen op het gebied van fotografie, neem dan contact met mij op!